Kurser

Saras Hundfritids

Stockholm

Prova på-kurser

Saras Hundfritids erbjuder små kurstillfällen för er som vill prova på Rallylydnad, Agility och även gå aktiveringspromenader.

Jag brinner för att lära ut och älskar att se hundar och hundägare utvecklas tillsammans.
Målet är att ni helt kravlöst får lära er nya sätt att ha roligt på tillsammans!


Anmälan har du längst ner på sidan!
Vid frågor maila sara@sarashundfritids.seRallylydnad

Ett perfekt sätt att öva enklare kommandon som “Sitt” och “ligg” i grupp, i koppel med andra hundar. 

Rallylydnad är en hundsport som bygger på glädje och samarbete mellan dig och din hund. Ni tar er tillsammans igenom en bana med skyltar där det står på skylten vad ni ska göra. T.ex. ska hunden sitta bredvid dig, sitta framför dig, gå runt dig osv. 


Det är ett fint tillfälle för dig och din hund att komma varandra ännu närmare och träna på de kommandon ni vill prova på och även gå en liten bana om ni vill.


Pris: 250kr ink. moms/tillfälle
Plats: Rålambshovsparken, samling utanför BoulbarAgility


Agility handlar om att din hund ska springa igenom en bana som består av hopphinder, tunnlar, slalom, däckhinder och olika former av balanshinder. Du visar hunden vart den ska genom att springa tillsammans med din hund.

Vi kommer att gå igenom vad agility är och ni kommer att få prova på hopphinder, tunnlar och slalom. Om ni vill kommer jag även att bygga en liten bana som ni tillsammans får springa.


Pris: 325kr ink. moms/tillfälle
Plats: Hundhallen Haninge, pendeltågsstation Vega

Aktiveringspromenad

Här kommer vi tillsammans att gå en promenad fylld med aktivering. Under promenadens gång kommer vi att stanna till vid flertalet tillfällen för att göra olika aktiveringar, t.ex. söka i träd, hoppa upp på stenar, gå slalom och ännu mer!  Vi går alla med avstånd ifrån varandra och med våra hundar kopplade. Målet med denna promenad är att du ska få din hund fullt fokuserad på dig och på de uppgifter vi genomför. Självklart är målet också att vi ska ha roligt tillsammans med våra hundar!


Pris: 150kr ink.moms/tillfällen
Plats: Utgångspunkten är alltid på Kungsholmen

 
 
 
 
Agility Prova På 8/11 09.05-09.55
 
 

Copyright © All Rights Reserved